Turkish Airlines

Turkish Airlines

 

Turkish Airlines är Turkiets nationella flygbolag och har idag erbjudit flygresor i över 80 år. Sedan starten i Turkiet har Turkish Airlines expanderat över hela världen och tillhör idag de flygbolag som flyger till flest destinationer. Totalt flög de till 280 destinationer i Europa, Asien, Afrika, Nordamerika och Sydamerika 2015.

Från Sverige flyger Turkish Airlines till flera destinationer. Den mest populära destinationen är Istanbul, som på senare år blivit ett favoritresemål bland svenskar. Förutom till Istanbul går även flyg till bland annat Dubai, Malta, Belgrad, Antalya och Ankara.

Turkish Airlines har vunnit flera prestigefyllda priser. 2015 röstades de fram av resenärer som Europas bästa flygbolag. Två år tidigare röstade resenärer i USA fram Turkish Airlines till det flygbolag med bäst flygmat. Turkish Airlines är dessutom medlem i Star Alliance, vilket innebär samma bonuspoäng som för t.ex. SAS, Lufthansa och Thai Airways.

Oavsett om du bokar en resa till Istanbul eller någon annan stad världen över kan du vara säker på att få en bra flygupplevelse med Turkish Airlines.

 

Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Frånpris per person i del av dubbelrum för angiven period
Flyg+hotell