Qatar Airways

Qatar Airways
Qatar Airways är ett av världens snabbast växande flygbolag och flyger med en modern flotta till fler än 110 destinationer över hela världen, ett nätverk som hela tiden utökas. I november 2007 gick första flyget till Stockholm, Arlanda och succén är redan ett faktum. Från Norden erbjuder Qatar Airways utmärkta förbindelser till Gulfländerna, Indien, Sydostasien, Indiska Oceanen, östra och södra Afrika och från och med i vinter även Australien.


Qatar Airways
Qatar Airways är ett av endast sex flygbolag i världen som blivit rankade som femstjärnigt, mycket tack vare sin förstklassiga service ombord. Flygbolaget har mottagit en mängd olika utmärkelser, bl.a. "Världens Bästa Economy Class".
Qatar Airways flyger dagligen med en Airbus 330 från Stockholm och Köpenhamn och 5 dagar i veckan från Oslo. Restid till Doha ca 6 timmar. Från Doha erbjuds utmärkta anslutningar vidare till Mellanöstern, Syd- och Öst Asien, Indiska Oceanen, Australien och Afrika.
Airbus 330 - Generöst benutrymme (upp till 86cm) i ekonomi. Personlig TV-skärm i varje stolsrygg med underhållning i form av filmer, TV program, musik och spel.
Online check-in - Tillgängligt från 36 timmar till 90 minuter före avresa. Möjlighet att välja plats och printa boarding card. Välkommen till Qatar Airways!

Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor & Tåg