LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines

 

Elite Club - med 18 platser, som kan fällas ned till liggande position.

Premium Club - med 21 platser, utrustade med individuella IFE system monitorer i armstöden.

Economy class - med 213 platser, utrustade med personliga In-flight Entertainment system.

Dreamlindern är ett sant genombrott. Den moderna konstruktionen - med nya motorer, lätt komposit material, aerodynamiska element, minskad buller nivå och mycket behaglig atmosfär ombord, vilket kommer att bli en betydelsefull förbättning av flygkomforten för passagerare, och kommer att förse LOT Polish Airlines med ett flygplan som verkligen är redo för 2000 talet.

LOT, det första Europeiska flygbolaget att mottaga den moderna Boeing 787, har tagit tillfället i akt att fräscha upp utseendet på sina flygplan. Utseendet kommer inte att bryta mot traditionen, utan är snarare ett projekt som kombinerar det ärorika förflutna av det nationella flygbolaget med en modern design.
- LOT, ett modernt företag, är inte rädd för förändring och är medveten om att modernisering ej är motsatsen till det förflutna, utan snarare en kreativ och genomtänkt väg att förbinda de bägge elementen. Detta kan märks av projektet av det nya uppfräschade utseendet. - säger Andrzej Pagowski, grafisk konstnär och designer, en av konstnärerna och specialisterna inom skapande av image och varumärken som presenterade yttranden till projektet.

Planets namn togs inte ur tomma intet.
- Flygningen ombord med Dreamliner kommer att likna en dröm som förverkligats - sade Marcin Pirog, LOT Polish Airlines CEO, under den första presentationen av Dreamlinern i Polen.
- Vi är stolta över att vara det första europeiska flygbolaget att kunna erbjuda flygningar med helt ny kvalitet och komfort till våra passagerare.

Vi ser fram emot när våra resenärer kommer ha möjlighet att upptäcka det unika med Boeing 787 och den nya kvaliteten på LOT´s service.