Air Berlin

Air Berlin
Air Berlin är ett tyskt flygbolag som grundades 1978 och har sin operativa bas i Berlin, Tyskland. Air Berlin är ett välkänt flygbolag med både nationella samt internationella flygrutter och flyger frekvent från/till Stockholm och Köpenhamn. För att boka billiga flyg med Air Berlin sök i vårt snabbsök eller se aktuella erbjudanden nedan för billiga flyg, hotell och paketresor till önskad destination världen över.

Air Berlin har en av Europas yngsta flygplansflottor och byter regelbundet ut flygplanen för att hålla tekniken på högsta nivå. Flygplansflottan består idagt till mestadels av Airbus och Boeing som omfattar 129 flygplan. Du kan flyga till 146 destinationer i Tyskland, Europa och övriga delar av världen. Årligen flyger omkring 28 miljoner resenärer med Air Berlin. Är du frekvent resenär hos Air Berlin kan du samla miles inom vårt program topbonus som ger dig extra fördelar som högre fri bagagekvot, gratis platsreservering m.m.

Air Berlin flyger till flera europeiska storstäder och populära resmål vid Medelhavet. Sedan 2007 kan man flyga till Nord- och Sydamerika, Asien och Sydafrika inom Air Berlins linjenät. Sedan 2009 samarbetar även Air Berlin med S7 Airlines och Hainan Airlines på sträckor till Moskva och Peking.

Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor & Tåg
Frånpris per person i del av dubbelrum för angiven period
Flyg+hotell