Billiga flyg New York

Flyg till New York på andra sidan Atlanten och upplev en av världens mest mytomspunna städer. Shoppingresa, upptäcksresa eller romantisk weekend… en resa till New York kan bli precis vad du vill att den ska vara

Staden är fylld med saker att se och göra. Det kanske mest spännande vid ett första besök är att gå längs New Yorks gator och se monumenten, byggnaderna och restaurangerna som var med i dina favoritavsnitt av Vänner eller någon annan tv-serie. Sedan finns alltid New Yorks mest berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan och Times Square. För att avsluta en äventyrsfylld New York-resa kan vackra Central Park vara en avslappnande avslutning.

Resan börjar med att du bokar ditt flyg till New York. Det är det vi hjälper dig med här på Travellink. När du gör en sökning jämför vi flygbiljetter bland hundratals flygbolag. Du väljer själv vilket flyg som passar dig bäst. Det finns även möjlighet att boka paketresor till New York som både innehåller flyg och hotell. Vi önskar dig en trevlig resa!

Flyg New York Flyg + hotell New York
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Delta Air Lines Spirit Airlines
Delta Air Lines, Spirit Airlines
Chicago (O'Hare International) - New York (John F Kennedy International)
27/7-28/7

Travellink tipsar

"230 Fifth - den bästa rooftop brunchen i New York. Ett riktigt coolt ställe med supergod mat och fantastisk utsikt."
-Cecilia, marknad

"Seafoodfrossa i Chelsea Market på The Lobster Place. Crab Claws, oysters eller en hel hummer med ett glas vitt är en ultimat njutning."
-Cecilia, marknad

"The High Line - en park byggd ovanpå en gammal järnväg som är upphöjd över bilvägen. Det lummiga området är en härlig kontrast till Manhattans skyskrapor och taxibilar som omringar själva parken. Ta en paus från shoppingen och njut av en härlig lunch i solen!"
-Cecilia, marknad

Veckans temperatur, New York