Billiga flyg Berlin

Flyg till Berlin och upplev Europas mest spännande stad. Det händer alltid någonting i Berlin och en resa hit innehåller garanterat oväntade upplevelser. I Berlin finns storslagna monument, fantastiskt kulturliv, god korv och mysiga barer. En resa till Berlin är en upplevelse man sent glömmer.

Funderar du på en flyga till Berlin? Om du vill jämföra biljetter bland hundratals flygbolag kan du söka här på Travellink. Allt du behöver ange är var från och när du vill åka så gör vi en jämförelse och presenterar resultaten. Trevlig flygtur till Berlin önskar vi på Travellink.

Flyg Berlin Flyg + hotell Berlin
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Air Berlin
Air Berlin, direktflyg
Göteborg - Berlin (Tegel)
29/7-2/8

Travellink tipsar

"En drink vid solnedgången på takterrassen på trendiga Monkey Bar vid Bikini Berlin är hur läckert som helst. Bra musik, cool vy ut över aporna på Zoo eller över skraporna i City West. Budapester Strasse 40"
-Nils, pricing

"Galeria Kaufhof vid Alexanderplatz har en fantatisk bufférestaurang på översta planet. Väl värt ett besök."
-Eva, kundservice

"Ut och äta en sommarkväll i Berlin? Gatorna kring mondäna Savignyplatz i västra Berlin är kantade av massor med individuella krogar i sköna snygga miljöer med uteserveringar och folkliv. Med känsla och tradition bjuder de sen årtionden på Dicke Wirtin (tjocka värdinnan) på Carmerstrasse 9."
-Nils, pricing

Veckans temperatur, Berlin