Billiga flyg Gran Canaria-Las Palmas

Letar du efter en resa till solen? Då kan du inte gå fel med Gran Canaria. Här är temperaturen runt 26 grader på hösten och 20 grader på vintern. Dessutom är risken för regn minimal. På Gran Canaria kan du variera solandet på Playa de las Cantares med till exempel ett besök till delfinerna på Palmitos Park eller en utekväll på någon av öns barer.

På Travellink hittar du billiga flyg, hotell och hyrbilar till din resa. Här nedan visar vi de billigaste flygen vi hittade när vi senast jämförde resor till Gran Canaria bland över 400 flygbolag. Sortera själv efter från var och när du vill flyga. Vi på Travellink önskar dig en skön resa till solen!

Flyg Gran Canaria-Las Palmas Flyg + hotell Gran Canaria-Las Palmas
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Norwegian Air International LTD
Norwegian Air International LTD, direktflyg
Stockholm (Arlanda) - Las Palmas
28/8-11/9

Travellink tipsar

Ett måste är att hyra bil och åka till Barranco de Guayadequei, Ingenio. Serpentinvägen slingrar sig upp över bergen. Fantastisk utsikt och du har kaktusar, agave, palmer och vallmo omkring dig. Längs bergsväggarna kan du se massor av grottor som en gång i tiden användes som gravar, men även som bostäder och förråd åt den kanariska urbefolkningen Guancherna. I dag är det ett naturreservat, men det sägs att det än idag bor folk i en del av grottorna. Har du tur kan du även se en av världens största ödlearter. Alla vägar leder ju någonstans - så även denna serpentinväg! Högt upp i bergen hittar du en restaurang inbyggd i berget med allt du kan önska dig i tapas-väg.
-Synnöve, pricing

Veckans temperatur, Gran Canaria-Las Palmas