Billiga flyg Nordamerika

Från det att Columbus steg iland 1492 populerades Nordamerika snabbt av främst européerna. Detta pågick i stor skala ända fram till början av 1900-talet. Många fattiga européer ville pröva lyckan i det stora landet i väster.

I dag är Nordamerika en av de folkrikaste kontinenterna. Här ligger världens finanscentrum och härifrån kommer många av de trender som sprider sig till andra kontinenter.

I Nordamerika finns massor av sevärdheter av högsta klass. Naturupplevelser finner du till exempel i Grand Canyon, Niagarafallen, Klippiga bergen, Floridas träskmarker Everglades, Alaskas fjordar, Kanadas berg och skogar och fantastiska Yellowstone nationalpark.

Intressanta städer som är värda ett besök är exempelvis smältdegeln New York "The Big Apple", San Fransisco med dess unika läge, Chicago med sina blueskvarter och naturligtvis Washington D.C. med Vita huset.

Klimatet varierar från norr till syd. Varmt året om är det i bland annat Florida, Bahamas och Kalifornien. Här finns fina stränder för sol och bad samt rekreation. Nordamerika är definitivt värt ett besök.

Välkommen att boka din Nordamerikaresa hos Travellink!