Billiga flyg Riga

Välkommen till Riga! Här kan du börja dagen med en avslappnande massage, följt av peeling och ett bastubad. Efter en massage finns mycket att se i själva staden, särskilt Rigas vackra arkitektur. Ta till exempel House of Blackheads - huset som vissa anser är den vackraste byggnaden i Norden. Huset demolerades under andra världskriget, men är idag återuppbyggt som det såg ut på 1300-talet. Huset finns att se vid Rådhustorget där det också finns många uteserveringar.

Mellan Stockholm och Riga tar det inte längre än två timmar med direktflyg, vilket gör en kortare resa möjlig. Flygplatsen heter Riga International Airport och ligger inte långt från centrum. Därifrån går det lätt att ta sig in till staden med antingen buss eller taxi. Bussresan tar ca 30 minuter.

Kom ihåg att du kan spara pengar genom att vara ute i god tid när du boka dina biljetter. När du bokar din resa hos Travellink söker vi efter flygbiljetter bland fler än 400 flygbolag. Därför kan vi erbjuda dig din flygresa till det bästa priset. Om du dessutom bokar flyg och hotell samtidigt kan du spara upp till 30 % av priset. Trevlig resa!

Flyg Riga Flyg + hotell Riga
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle, direktflyg
Stockholm (Arlanda) - Riga
2/7-2/8

Travellink tipsar

Skybaren på Radisson hotellet på Elizabetas Iela ger en fantastisk vy över staden och har dessutom väldigt goda drinkar. Ett annat tips är att ta på promenadskorna och utforska Riga till fots. Stadens storlek är perfekt för att strosa runt och hitta mysiga cafeér och pubar även utanför gamla stans turiststråk.
-Christian, kundservice

Veckans temperatur, Riga