Billiga flyg Kroatien

Kroatien har världens vackraste solnedgångar. I alla fall om man ska tro Alfred Hitchcock. Hos oss hittar du resor till Kroatiens mest populära resmål. Besök den vackra staden Dubrovnik, utforska den Kroatiska skärgården utanför Split eller besök huvudstaden Zagreb.

Hos Travellink hittar du alla flyg till Kroatien och ett nästintill oändligt utbud av hotell. I listan nedanför hittar du våra billigaste resor till Kroatien just nu.

Travellink tipsar

Om du reser till norra Kroatien och besöker den vackra fiskebyn Moscenicka Draga så får du inte missa att äta på byns trevligaste restaurang. Restaurang pizzeria Marina mitt på Istrien, 70 meter från havet, erbjuder den mest fantastiska upplevelsen man kan få när det kommer till gastronomi. Munnen slår kullerbyttor av de goda rätterna som denna fantastiska familj presenterar. Allt från lokal fisk till kött på svenskt vis. De lyssnar på sina gäster och gör något för varje enskild individs önskningar. De har en barnmeny, som serveras med samma finess som övrig mat och dessutom har de en liten mini-lekpark inom restaurangen, som gör att familjer kan äta i lugn och ro och övriga gäster också samt att barnen får sitt utrymme utan att störa andra i deras njutning. Servicen är över förväntan, vänligare personal får man helt enkelt leta efter!
-Cecilia, ad-sales