Billiga flyg Milano

Billiga Flyg till Milano hittar och bokar du enkelt via Travellink. Flyg till Milano för att uppleva utbudet av shopping, butiker, barer och sevärdheter. Milano är den perfekta staden för den som älskar stadssemester.

Flyg Milano Flyg + hotell Milano
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Ryanair
Ryanair, direktflyg
Köpenhamn - Milano (Orio Al Serio)
7/8-11/8

Resa till Milano

Att resa till Milano är att uppleva den italienska kulturen, sevärdheter och arkitektur som vittnar om Italiens storslagna historia. Men varför inte passa på och att också uppleva fotboll i världsklass som när Milan eller Inter spelar? Eller ta en shoppingtur bland trendiga affärer i centrala Milano?

Shopping Milano

Milano är ett praktexempel på trendig shopping, opera, konst, arkitektur och en smakrik matkultur. Ett tips är för shopping är att shoppa runt Via Monte Napoleone. Två andra bra val är Galleria Vittoria Emanuele och Via della Spiga

Sevärdheter i Milano

Sevärdheter i Milano inkluderar många museer med historia ifrån renässansen och barocken. Den konstintresserade vill inte missa Cenacolo Vinciano där Den sista måltiden av Leonardo da Vinci hänger. Ett annat Milano-tips är ett besök till ett av världens mest berömda operahus, La Scala Theatre. Italien är också synonymt med fotboll och en hemmamatch för AC Milan är en upplevelse. Oavsett vad som lockar dig hjälper vi på Travellink dig att hitta rätt flyg till Milano. Trevlig resa!

Veckans temperatur, Milano