Billiga flyg Florens

Flyg till Florens och en av Italiens vackraste städer. Här finns arkitektur och historia i överflöde och är ett måste för alla som gillar konst och sevärdheter. Florens har också ett rikt utbud av shopping och njutning i form av italiensk mat och dryck.

Flyg Florens Flyg + hotell Florens
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Ryanair Norwegian Air Shuttle
Ryanair, Norwegian Air Shuttle
Stockholm (Skavsta) - Pisa
15/8-22/8

Har du planer på att besöka Florens i Italien? Börja då med att boka din billiga resa till Florens hos Travellink. Om du behöver boende i Florens så rekommenderar vi dig att söka efter en paketresa till Florens. I annat fall så kan du hitta billiga flygbiljetter med de stora flygbolagen som t.ex. SAS, Lufthansa, Air France, British Airways med flera men du kan även finna billiga biljetter till Florens med lågprisflygbolag som hos Travellink.

Travellink erbjuder flyg, lågprisflyg, paketresor till Florens, och hotell, hyrbilar och aktiviteter i Florens, allt till låga priser. Om du är intresserad av en resa till Florens men inte vet när du vill resa bör du prenumerera på Travellink's nyhetsbrev, där kan du få tips och inspiration. I nyhetsbrevet får du även uppdaterad information om Travellinks erbjudanden och kan därför vara snabb att boka en billig resa.

Travellink tipsar

"Florens är en perfekt knutpunkt för bilturer i området, till exempel till Pisa och Venedig. Vi tog inte motorvägen till Vendig utan den längre mindre vägen över bergen. Det var en magisk och surrealistisk känsla att åka genom molnen med en liten bil. En kylig vind och ett lätt dis omgav oss. Ovanför molnen blev det sol och varmt igen. Tillbaka tog vi den avgiftsbelagda motorvägen"
-Cattis, kundservice

Veckans temperatur, Florens