Billiga flyg Dublin

Flyg Dublin Flyg + hotell Dublin
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Ryanair
Ryanair, direktflyg
Birmingham - Dublin
31/5-31/5

Resa till Dublin

Billiga flyg till Dublin hittar du alltid hos Travellink. Dublin är ett populärt resmål från både Göteborg och Stockholm. Staden har ett rikt nattliv med restauranger och barer. Området runt Temple Bar är centret för nöjeslivet i staden. Besöker man Dublin så är det aldrig fel att besöka de stora bryggerierna Guinness och Old Jameson. Glöm inte heller sevärdheter som St. Patrick´s Cathedral och Molly Malone-statyn.

Sevärdheter Dublin

St Patrick Cathedral är landets största kyrka och byggdes redan 1191. Ett annat tips är Old Jameson Distillery som är ett av världens äldsta destilleri. Här kan du se på när Old Jameson tillverkas samt vandra runt och lära dig mer om whiskyens historia.

Temple Bar är ett av världens mest kända barområden och en sevärdhet i sig. Här är gatorna fulla med pubar och nattklubbar som varje kväll fylls med lokalinvånare och turister. Det finns ett uteställe för varje personlighet. Passa på att dricka en Guinness och skåla med de trevliga irländarna.

Dublin Castle har funnits sedan 1700-talet är idag en sevärdhet. I slottet hittar du ett bibliotek, restauranger och stadens polismuseum.

Klimatet

Irlands klimat och väder är milt och fuktigt. Vädret liknar det vi har i Skandinavien, men med varmare vintrar och mer regn. Temperaturen i Dublin går sällan under noll på vintern. På sommaren är det ofta varmare än 20°C. Temperaturerna på Irland är alltså något högre året om än vad de är i Sverige.

Det regnar mer på Irland än i de flesta andra länderna i Europa. Det kan komma mellan 45 och 75 mm regn per månad i landet. I Dublin är det i snitt mindre regn än i övriga delar av Irland. Medeltemperaturen i Dublin och hela Irland är högst under juni till september och det är då vädret är som bäst, temperaturerna är lägst under december till mars, precis som i Sverige.

Shopping Dublin

Temple Bar har allt man kan önska av shopping med sina internationella affärer blandat med restauranger, barer och nattklubbar. Området är känt för sin speciella atmosfär och nöjesliv.

Oavsett vad som lockar dig till Dublin hjälper vi dig hitta rätt flyg. Trevlig resa!

Travellink tipsar

"Se till att uppleva det riktiga Dublin och umgås med de fantastiska Dublinborna! Rör dig utanför centrala Tempelbar och ta del av lokala favoriter som Confession Box på Marlborough Street eller the Cobblestone i Smithfield. Där kan du uppleva lokala musiker och äkta "Craic". En häftig historisk upplevelse är en guidad tur i fängelsemuseét Kilmainham Gaol.
-Christian, kundservice

Veckans temperatur, Dublin