Billiga flyg Dubai

Flyg till Dubai, ett av världens mest fascinerande resmål. I Dubai kan man bland annat hitta världens enda 7-stjärniga hotell Burj Al Arab och världens högsta byggnad Burj Kalifa. Dubai har varit på tapeten ett bra tag nu och det skrivs och berättas mycket om staden som aldrig slutar växa - varken på bredden eller höjden.

Flyg Dubai Flyg + hotell Dubai
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Grant Aviation
Grant Aviation, direktflyg
Madinah - Sharjah
1/8-8/8

Travellink tipsar

"Dubai är inte bara höga skyskrapor, lyx och flärd. Det är mycket kultur också. Efter att ha bott i Förenade Arabemiraten vill jag rekommendera att man någon dag tar en promenad i textilsouken, tittar på den gamla iranska moskén och njuter av en båttur över floden (för 2 kronor) och upplever kryddsouken med alla dess dofter och säckar fyllda till bristningsgränsen. I samma kvarter ligger guldsouken där allt som glimmar är rent guld. Denna äldre del av Dubai kallas Deira-sidan och här finns även fiskmarknader. På den här rutten hittar man många fantastiska små affärer, skräddare, restauranger och ett stim av folk som får oss att tro att vi är någon helt annanstans."
-Cecilia, ad-sales

"Restaurangtips i Marinan, där man trängs med stora lyxyachter, är Bussola som ligger i Westin Hotell. Godare italiensk mat får man leta efter, särskilt pizzorna är att dö för och priset är väldigt attraktivt också. Win win!"
-Cecilia, ad-sales

Veckans temperatur, Dubai