Billiga flyg Helsingfors

Flyg till Helsingfors och upplev huvudstaden i de tusen sjöarnas land. Helsingfors är lika vackert på sommaren som på vintern. Staden har vacker arkitektur, en rik historia och närheten till vattnet skapar en karaktäristisk stadsbild. Ett tips är att åka ut till Sveaborg, nordens Gibraltar. Fästningen byggdes på 1700-talet och har sedan dess varit centrum för mycket nordisk historia. En annan sevärdhet är Gamla Saluhallen från 1888. Saluhallen ligger precis vid vattnet och har mängder med olika finska delikatesser att provsmaka och köpa med sig hem.

På Travellink söker vi bland hundratals flygbolag när du söker efter flyg till Helsingfors. Eftersom vi på så sätt hittar alla möjliga resor är det lätt att välja det flyg som passar dig. Trevlig resa till Helsingfors önskar vi på Travellink.

Flyg Helsingfors Flyg + hotell Helsingfors
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Norwegian Air International LTD
Norwegian Air International LTD, direktflyg
Kemi/Tornio - Helsingfors
5/7-9/7

Boka billiga flyg till Helsingfors i Finland med Travellink som passar dig och din budget. Välj till en reseförsäkring och avbeställningsskydd om så önskas och betala enkelt och säkert. Din flygbiljett till Helsingfors levereras till din angivna e-postadress som e-ticket.

Veckans temperatur, Helsingfors