Billiga flyg Europa

Europa har ett brokigt förflutet med många härskare som kommit och gått. Europa består i dagsläget av ett 40-tal länder som sträcker sig från Uralbergen i öst till Irland och Island i väst.

I Europa talas det många olika språk. Några av de mest kända är engelska, franska, italienska, spanska och tyska. Här talas också ett av världens minsta språk - rätoromanska! Historiens vingslag gör sig ständigt påminda i Europa. Här blandas gammalt och nytt. Traditioner är viktiga i Europa

Europa är en av de mest besökta kontinenterna. Här finns några av de mest berömda matkulturerna som spridits över världen. De flesta känner nog till italienska och franska mattraditioner.

I Europa erbjuds fantastiska naturupplevelser. I norr härskar Norges mäktiga fjordar, Sveriges unika fjällområden i Sarek, Finlands tusen sjöar och Danmarks fantastiska stränder.

I Mellaneuropa ligger alperna med sin kombination av höga vita berg, djupa gröna dalar med små charmiga byar. Längre söderut hittar du det vackra Medelhavet med sin fantastiska vegetation och topografi.

Är det något som Europa vimlar av så är det fantastiska städer. Stora som små. Allt från välbevarade byar och städer från medeltiden till pulserande världsstäder som Paris, London och Rom. Europa är definitivt värt ett besök!

Boka din Europaresa hos Travellink!