Billiga flyg Tallinn

Flyg till Tallinn, Estlands huvudstad. Njut av den vackra staden som reser sig över Finska viken. Shoppa kläder, unna dig en spa-upplevelse eller vandra runt i den vackra stadskärnan som omger Tallinn.

Eller varför inte spendera några lata dagar i sommaridyllen Pärnu, en och en halv timmes resa från Tallinn? Denna underbara stad erbjuder ljuvliga ständer, fantastiska bad, golf och spa. Allt man kan önska sig för en skön och avkopplande semester. Pärnu är också ett perfekt resemål för familjen - här finns en av landets bästa vattenparker!

Flyg Tallinn Flyg + hotell Tallinn
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Finnair
Finnair, 1 stopp
Stockholm (Arlanda) - Tallinn
30/7-10/8

Travellink tipsar

"I Gamla stan finns det trevliga och annorlunda resturanger och pubar i princip varje hörn! Ett måste är Resturant Farm ( Müürivahe tänav 27b) där man redan utanför möts av ett suspekt skyltfönster med ett dukat bord med diverse djur i människokläder som gäster... Väl inne är det fantastiska kristallkronor i fågelburar hängande i taket och mycket annat att titta på. Du ser in i köket där de fantastiska kockarna trollar fram fantastisk mat. Sånt du aldrig smakat, men gärna vill smaka igen."
-Synnöve, pricing

"För en drink rekommenderas Scotland Yard (Mere puiestee 6E). Du stoppas i dörren av en sur "polis" som du skall ta dig förbi. Väl inne har servitriserna polisuniformer men pistol i hölstret och handbojor i skärpet... Susbekt miljö med motorcyklar och polishjälmar med mera. Vad sägs om att sitta i Elekriska stolen på ditt toalettbesök? Jag tycker även man skall ta båten till Özel och i alla fall spendera en natt där på det fantastiska Spahotellet Grand Rose i Kuresaare. Allt du kan drömma om för en billig penning!"
-Synnöve, pricing

Veckans temperatur, Tallinn