Billiga flyg Tallinn

Flyg till Tallinn, Estlands huvudstad. Njut av den vackra staden som reser sig över Finska viken. Shoppa kläder, unna dig en spa-upplevelse eller vandra runt i den vackra stadskärnan som omger Tallinn.

Eller varför inte spendera några lata dagar i sommaridyllen Pärnu, 1 1/2 timme bort? Denna underbara stad erbjuder ljuvliga ständer, fantastiska bad, golf & SPA. Ja, allt du kan önska Dig för en skön och avkopplande semester. Pärnu är också ett perfekt resemål för familjen. Här finns en av landets bästa vattenparker!

Flyg Tallinn Flyg + hotell Tallinn
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor

Travellink tipsar

"I Gamla stan finns det trevliga och annorlunda resturanger och pubar i princip varje hörn! Ett måste är Resturant Farm ( Müürivahe tänav 27b) där man redan utanför möts av ett suspekt skyltfönster med ett dukat bord med diverse djur i människokläder som gäster... Väl inne är det fantastiska kristallkronor i fågelburar hängande i taket och mycket annat att titta på. Du ser in i köket där de fantastiska kockarna trollar fram fantastisk mat. Sånt du aldrig smakat, men gärna vill smaka igen."
-Synnöve, pricing

"För en drink rekommenderas Scotland Yard (Mere puiestee 6E). Du stoppas i dörren av en sur "polis" som du skall ta dig förbi. Väl inne har servitriserna polisuniformer men pistol i hölstret och handbojor i skärpet... Susbekt miljö med motorcyklar och polishjälmar med mera. Vad sägs om att sitta i Elekriska stolen på ditt toalettbesök? Jag tycker även man skall ta båten till Özel och i alla fall spendera en natt där på det fantastiska Spahotellet Grand Rose i Kuresaare. Allt du kan drömma om för en billig penning!"
-Synnöve, pricing

Veckans temperatur, Tallinn