Billiga flyg Curacao

Gillar du att vara aktiv på semestern eller föredrar du solstolen på en kritvit strand? Curacao har fantastiska utflyktsmål för alla typer av besökare. Utforska grottorna Hato Caves med 1500 år gamla målningar bland stalaktiter och stalagmiter. Vandra i Christoffel National Park bland exotiska djur och vacker natur. Staden Willemstad är en av Karibiens få städer som ingår i UNESCO World Heritage Cities. Här hittar du restauranger, nattliv och shopping och är en charmiga hamn med färgglada byggnader från den Holländska koloniala arkitekturen. Klimatet på Curacao gör ön till en perfekt golfdestination. Det finns tre stora golfbanor på ön, alla med internationell standard.

Nästan alla stränder på Curacao ligger längst den skyddande och lugna sydvästra kusten. Här är vattnet lugnt och kristallklart. Vissa stränder tar en avgift, vissa inkluderar en solstol. Packa ner cyklopet och njut av världen under vattnet.

Dykare runt om i världen verkar inte kunna sluta prata om den underbara dykningen på Curacao. Få platser i världen erbjuder så pass fina stranddyk eller möjligheter till snorkling. Curacao har ca 65 olika dyksiter, bland annat inom strand- rev-, vrak- och djupdyk.