Billiga flyg Asien

Asien är en fascinerande kontinent. En enorm kontinent som sträcker sig från Uralbergen via Svarta havet och ner till Indiska Oceanen. Här finns världens folkrikaste länder med Kina, Indien och Indonesien.

I Asien hittar du allt från civilisationens vagga i Mellanöstern till en av jordens mest fascinerande blandningar av gammal kultur och ny teknik - Japan. I Asien finns jordens högsta berg och djupaste hav. Uråldriga kulturer blandas med det senaste i teknikväg.

I Asien görs just nu stora ekonomiska framsteg. Här sjuder det av optimism och framåtanda. Denna upplevelse är extra stark i bland annat Kina och Indien.

En besökare i Asien har många intressanta sevärdheter av världsklass att välja på. Några av dessa är templet Taj Mahal i Indien, Tokyo i Japan, kinesiska muren i Kina, Hongkong, Thailands vackra stränder, Himmelska fridens torg i Peking och Himalayas bergsmassiv.

I Asien äter man oftast enkel och god mat som serveras överallt, på gator, torg och på restauranger. Ris är basvaran som ingår i nästan alla asiatiska rätter. Till det serveras ofta wokade färska grönsaker och kötträtter eller fisk i kombination med olika såser av varierande styrka. Fräscht och nyttigt! Asien är definitivt värt ett besök.

Välkommen att boka din Asienresa hos Travellink!