Helsingfors

Helsingfors

Flyg till Helsingfors, huvudstad och största staden i Finland. Helsinfors ligger beläget vid Finska viken och är Finlands främsta sjöfartsstad. Upplev den finska kulturen och maten eller varför inte ta en skärgårdstur runt den finska skärgården.

Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor & Tåg
Frånpris per person i del av dubbelrum för angiven period
Flyg+hotell

Powered by arrivalguides.com

Helsingfors i Finland är en spännande stad att besöka. Varje årstid har sina fördelar. Travellink erbjuder billiga resor till Helsingfors året om med det flygbolag, den restid och det pris som passar dig bäst. I många fall finns det lågprisflyg som erbjuder billiga resor till Helsingfors och som trafikerar din resrutt, så att priset för din resa till Helsingfors blir ännu lägre. Om du vet att du behöver boende när du besöker Helsingfors, tipsar vi dig om att söka bland våra paketresor. Paketresorna är helt dynamiska - det är du själv som väljer vilket flyg du vill resa med och vilket hotell du vill bo på. Boka ett billigt flyg och ett lyxigare hotell, eller tvärtom. Vi erbjuder hotell mitt inne i centrala Helsingfors, men du kan även finna lantligt belägna hotell med naturen nära inpå.

Vill du veta mer om Helsingfors eller andra städer i Finland inför ditt besök? Sök bland våra destinationssidor och läs mer om Helsingfors eller andra städer i Finland.


Boka din resa till FinlandAv användarvillkoren framgår att Travellinks ansvar för informationens riktighet är begränsat.

 

Veckans väder