Charter

Charter

Sök charter

Ange avreseort

Ange destination

Utresedatum

Hur flexibel är du?

Hur länge vill du vara borta?

Preferenser

Minimum standard
Sortera dina träffar
Min antal personer per boende
Max avstånd till stranden m
Max avstånd till centrum m
Maxpris kr
All Inclusive Pool Barnpool

Sök på specifika arrangörer
Alla arrangörer
Apollo Fritidsresor
Solresor Travellink plus
Detor


Våra samarbetspartners

Fritidsresor är en av de ledande charterarrangörerna i Sverige och ingår i världens största resekoncern. Till kommande vinter presenterar Fritidsresor 3 heta charternyheter. Res till Kenya, Kuba och Barbados och blanda strandliv med aktiviteter.

Boka med Fritidsresor »


Apollo är Sveriges tredje största researrangör med det bredaste charterutbudet (mer än 1600 hotell på 48 destinationer i 28 länder). Här hittar du resor för alla smaker med ett brett utbud av boendealternativ, utflykter och aktiviteter.

Boka med Apollo »


Detur erbjuder prisvärda resor och ett varierat utbud av hotell med avgångar från 10 svenska avreseorter under 2011. Deturs motto är att skapa en prisvärd semester med hög kvalitet och god service åt alla. Förrutom charterresor finns ett brett utbud av gruppresor, konferensresor, fotbollsresor och golfresor i världsklass.

Boka med Detur »


Solresor har ett brett utbud av charterresor och All inclusive resor. Solresor var också först ut med charterresor till Azorerna och idag har utbudet växt snabbt i takt med spännande resmål över hela världen. Solresor är idag Sveriges fjärde största charterarrangör.

Boka med Solresor »